SSO

Dette undervisningsmateriale til større skriftlige opgave (SSO) er udviklet af et produktionsfællesskab mellem syv VUC’er til anvendelse på de deltagende skoler: HF & VUC København Syd, HF & VUC Nordsjælland, Københavns VUC (KVUC), Vestegnen HF & VUC, Voksenuddannelsescenter Frederiksberg (VUF), VUC Roskilde, VUC Storstrøm.

Om materialerne
...

Få overblik over SSO-processen

Hvad går den større skriftlige opgave egentlig ud på? Få overblik over de faser og den forberedelse, som du skal igennem, inden du når til selve skriveugen.

...

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål til SSO'en om de forskellige faser i skrivearbejdet. Hvad skal jeg vide om at finde et emne? Hvad skal jeg vide om selve skriveugen?

Introducerende spørgsmål til SSO

Overblik

Spørgsmål til valg af fag og emne

Fag og emne

Spørgsmål om at finde materialer

Materialer

Spørgsmål til læsefasen

Læsefasen

Spørgsmål til skriveugen

Skriveugen
...

Vælg et godt emne til din SSO

Du skal vælge fag og emne. Her er et udvalg af kvalificerede emner til alle fag. For hvert emne har du mulighed for at søge efter relevante materialer.

...

Forberedelse til vejledermøderne

Inden dit første møde med din vejleder, skal du skrive en halv sides oplæg om dit emnevalg og dine ideer. Skriv først her og download derefter et dokument, som du kan have med til mødet.

...

Få styr på skriveugen

Få hjælp til selve skriveugen. Brug denne guide dagligt til at holde styr på, hvad du skal nå. Se tips og tjeklister, der holder din skriveproces på sporet.